DiversNight 2023

Pyhäinpäivän vesisateet väistyivät juuri sopivasti, kun sukeltajat alkoivat valmistelemaan DiversNight tapahtumaa Vestervikin louhoksella. Tänä vuonna sukeltajat 24 maassa, 145 sukelluskohteessa, olivat samanaikaisesti pinnan alla klo 20:23.

Meidän kerho sai pari vahvistusta naapuriseurasta ja Vestervikin louhoksella oli 8 sukeltajaa. Tapahtumaa seuraamassa oli kerhon Norppia perheineen sekä sukeltajien ystäviä. Louhoksella hento jääkerros oli peittänyt pinnan, vesi oli 4 astetta lämmintä ja kirkasta. Pinnalla olevat näkivät sukeltajien valojen avulla louhoksen pohjaa, kun sukeltajat valaisivat sitä. Valot olivat muutenkin hieno näky keskellä pimeää metsää ja louhosta.

Makkara maittaa sukelluksen päätteeksi
Makkara maittaa sukelluksen päätteeksi

Sukelluksen päätteeksi oli makkaran grillausta ja tarjolla oli myös mehua sekä tapahtumaan kuuluen kakkua. Tämä oli itseasiassa ensimmäinen vuosi, kun meillä oli virallinen DiversNight kakku, vaikka monen monta vuotta olemme tapahtumaan osallistuneet. Kiitokset maittavasta kakusta kuuluu Jennille!

Kaukku kävi kaupan
Kaukku kävi kaupan

Virallisia lukuja, siitä montako sukeltajaa oli mukana tämän vuoden tapahtumassa on vielä auki ja tarkentuu, kun kaikki seurat ovat ilmoittaneet oman seuran osallistujamäärän tapahtuman järjestäjälle. Viime vuonna 1527 sukeltajaa ympäri maailmaa oli pinnan alla samaan aikaan klo 20:23. Lisätietoa tapahtumasta ja sen historiasta löytyy DIVERSNIGHT

Harrin koostama video meidän illasta:

SukeltajaSukellusaika
Vesa Mylläri25min
Paula Mylläri25min
Teemu Annala41min
Kaapo Kuusela41min
Petri Luoma20min
Ville Vuorenmaa20min
Teemu Holma30min
Harri Manninen30min

Sukellusvanhimpana ja kirjurina toimi Ella Mylläri.

Teksti: Paula

Kuvat: Paula, Antero