Junior uppopallo

Vaasassa järjestetään nuorille tarkoitettua ohjattua uppopallotoimintaa. Treenit koostuvat lämmittelystä, erinäisistä sukellus- ja tekniikkaharjoitteista ja tietenkin uppopallon pelaamisesta. Joukkueemme koostuu 12-16 vuotiaista tytöistä ja pojista. Treeneissä harjoitellaan yhdessä siten, että jokainen pääsee kehittymään omaa tahtiaan ilman kilpailullista painetta. Suosittelemme jokaista kiinnostunutta junioria tulemaan kokeilemaan, mielellään vaikka kaverin kanssa!

Kokeilemaan?

Junior uppopallo ei ole uimakoulu, vaan matalan kynnyksen harrastetoimintaa, jossa harjoitellaan lajiin liittyviä piirteitä. Nuoren tulisi pystyä toimimaan itsenäisesti vedessä, jotta voimme keskittyä uppopallon harjoittelemiseen. Uppopalloa pelatessa käytetään maskia, snorkkelia ja räpylöitä, joita saa lainaan seuralta, jos sellaisia ei omasta takaa löydy.

Junior uppopalloon ei ole erillistä ilmoittautumista ja treeneihin saa liittyä kesken kauden. Ensimmäisiin treeneihin ei tarvitse, kuin uimapuvun ja uimahallin sisäänpääsyrannekkeen. Treeneihin on ilmaista tulla katsomaan ja kokeilemaan, mutta jos treeneissä käyminen kiinnostaa, tulee nuoren maksaa pieni kausimaksu. Lisätietoa kausimaksusta

Kysymyksistä kokeilemisesta, harrastamisesta, varusteista tms. saat vastauksia uppopallovastaavilta ks. yhteystiedot. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä! Parhaiten saa infoa tulemalla kyselemään ja kokeilemaan treenivuorollamme.

Juniorvuoron harjoitteluajat löydät sivupalkista. Tervetuloa mukaan pelaamaan!

Teksti: Antero