Kukkuu, Mitä teet? osa 3

Seurojen toiminta on tauolla epidemian vuoksi keväällä 2020. Kun emme näe toisiamme sukellus-harrastuksen puitteissa toimituksemme ajatteli kysyä sieltä täältä seuran jäseniltä, mitä ovat puuhastelleet?

Saimme useita vastauksia ja julkaisemme ne osissa, ( Osa 3).

Sukeltaja Harri M tarinoi…

Harri M on seuran yksi monesta tukialus Stean reissuvetäjistä sekä M1 kouluttaja.

Timo V: tulpa 10/200bar avattuna.
Timo V:n tupla 10/200bar avattuna.

“Purkasin maaliskuussa Timo V:n sukelluspullot ja vein katsastukseen. Pari viikkoa sitten sain ne takaisin ja vaihdoin O-renkaat sekä kasasin paketin kasaan. Toivorikkaana kävin täyttämässä kaikki pullot, jos vaikka pinnanalle päästäisiin.”

kaikki tuplat täyteen, kun ei koskaan tiedä :D
kaikki tuplat täyteen, kun ei koskaan tiedä 😀

“huoltelin myös regusetit, vaihtelin korkeapaineletkun ja liivinletkun sekä vaihdon lähettimen pariston.”

Liivin ja puvun letkut vaihdettu värillisiin, korkeapaine sai jäädä perinteiseksi.
Liivin ja puvun letkut vaihdettu värillisiin, korkeapaine sai jäädä perinteiseksi.

“Juuri ennenkuin rajoitukset ehtivät päälle, toinen perintöprinsessani ehti ilmoittautua laitesukelluksen peruskurssille, minkä allasosuudet jäivät nyt näillä näkymin tehtäväksi jossain paikallisessa louhoksella. Ainahan se on tietysti helpompi uimahallissa harjoitella, mutta eiköhän me saada neidille sukelluskortti kesän mittaan suoritettua :D. Päästään sitten kaikkien perintöprinsessojen kanssa tukialuksen viikonloppureissulle, joko sukeltamaan tai muuten vain nauttimaan merenkurkusta!”

“Hallikaudella 2019-2020 en enää varsinaisesti uppopalloon osallistunut, mutta muiden puolesta tämä rajoite on todella harmi kun koko uimahalli on kiinni! “

Stea kesällä 2019
Stea kesällä 2019

“Seuran perinteistä suunnittelupalaveria silmällä pitäen olin jo vähän katsellut mitä viikonloppuja kenties voisin olla vetämässä Stealla. Tämän hetkinen tilanne onkin tuonut aivan eri käänteen, voihan pahimmillaan olla, ettei seuran puolesta voida järjestää kuin loppukesästä muutama reissu. Toivotaan, että päästään kuitenkin kesäkuusta jo heti viikonloppureissuja ja sukelluksia tekemään. “

Kari S:n kanssa kävimme sukelluskauden avaamassa viikko ennen pääsiäistä Raippaluodon sillanalla. Muuten kiva ja mukava sukellus, mutta alushanskat vain oli tullut kesäiset mallit ja loppusukelluksesta alkoi sormet olla melko kohmeessa :D”

T: Harri M