Kukkuu, Mitä teet? osa 4

Seurojen toiminta on tauolla epidemian vuoksi keväällä 2020. Kun emme näe toisiamme sukellus-harrastuksen puitteissa toimituksemme ajatteli kysyä sieltä täältä seuran jäseniltä, mitä ovat puuhastelleet?

Saimme useita vastauksia ja julkaisemme ne osissa, ( Osa 4).

Puheenjohtaja Petra L

Nyt kun seuratoiminta on tauolla ei se tarkoita sitä etteikö sitä kerhon eteen olisi hommaa tehtävänä! Puheenjohtajalla ja muulla Johtokunnalla sekä vastuuhenkilöillä on hommaa ympäri vuoden.
Sihteerin kanssa ollaan lähetetty avustushakemuksia sekä rantojen ja siltojen alusten puhdistus tarjouksia on lähetetty. Kohta alkaa myös haku syksyn uimahallivuoroihin. Myös rahastonhoitajalla riittää tekemistä kyllä ympäri vuoden. Lisäksi nyt on sopivaa aikaa tehdä rästiin jääneitä hommia, kuten päivittää Kutterisatamaan kompressorin kuvalliset käyttöohjeet.
Johtokunta pitää kokouksia kuten tähänkin asti, mutta poikkeusaikana Skypen välityksellä tietenkin. Ensimmäinen Skype -palaveri pidettiinkin muutama viikko sitten. Pientä harjoittelua aluksi oli, mutta siitä selvittiin kunnialla. 
Kevät ja (toivottavasti) viikonloppureissut tulee koronasta huolimatta, mikä tarkoittaa myös tukialus -Stealla huoltotöitä ja aluksen kuntoon laittoa. Hommaa siis riittää kyllä kaikille halukkaille ja osaajille! ? 
Minulla itsellä on on ollut varsinaisesta sukeltamisesta ollut pidempi tauko raskauden ja vauva-arjen vuoksi, joten korona harmillisesti sekoitti kevään sukellussuunnitelmat. Toivottavasti tilanne normalisoituu kesään menneessä ja päästäisiin sukeltamaan isommalla porukalla 🙂 

Viime kesänä pinnan alle ei ollut mitään asiaa erilaisen "poikkeustilan" vuoksi, mutta se ei estänyt kerhotoiminnassa mukana oloa. Sukellusvanhimman ja kirjurin tehtävää tuli harjoiteltua muutamaan otteeseen :) Kuva: Paula Mylläri
Viime kesänä pinnan alle ei ollut mitään asiaa erilaisen “poikkeustilan” vuoksi, mutta se ei estänyt kerhotoiminnassa mukana oloa. Sukellusvanhimman ja kirjurin tehtävää tuli harjoiteltua muutamaan otteeseen 🙂 Kuva: Paula Mylläri

Pidemmän tauon vuoksi lähetän regulaattorin ammattilaiselle huoltoon ja tarkistan että pullossa on leimaa jäljellä riittävästi. Pullot pitäisi myös purkaa ja O-renkaat vaihtaa. Kuivapukua olen puolen vuoden välein talkannut ja se on edessä seuraavaksi. Lisäksi ollaan suunniteltu rakentaa autotalliin sukellusvarusteille kaappi! Muuten autotalli on aviomiehen valtakunta, mutta yksi kaappi pitää myös mun tavaroille mahtua… ?

Talkittu puku
Talkittu puku

Vaikka nyt tilanne on tosi tylsä ja sukelluskavereita on kova ikävä, niin nyt on tärkeää noudattaa THL:n ohjeita. Toivottavasti kaikki pysyvät terveinä ja näemme kesällä sukelluksen merkeissä! 
Terveisin, Petra