P1 kurssi 2024 hyvässä vauhdissa

Kevään laitesukelluksen peruskurssille osallistuu tänä keväänä muutaman hiljaisen vuoden jälkeen taas paljon innokkaita tulevia sukeltajia. Teoria ja allasharjoittelut on saatu päätökseen ja ensimmäiset tuntumat Suomen raikkaaseen veteen on otettu toukokuun lauantaina. Ryhmä oli jaettu kahteen eri viikonloppuun, jotta sukellusvarusteita riittää kaikille. Ensimmäisellä kertaa noin 10 kurssilaista kerkesi käydä sukeltamassa. Näkyväisyys ei nyt ollut paras mahdollinen, mutta se ei haitannut. Toinen ryhmä ehtii vielä ensi viikonloppuna käydä kokeilemassa ja sen jälkeen onkin sitten kesäkuun puolella avovesisukellukset meressä, toivottavasti pääsemme käymään Rönnskäretin saaristossa tukialus Stealla.

Allasharjoittelusta video Delfiinien youtube kanavalla.

Kuvat Ellu, teksti Harri