Kevätkokous

16.3 oli Delfin ry:n sääntömääräisen kevätkokouksen aika, jossa käsiteltiin edellisen vuoden toimintaa ja tulevan kauden alkua. Seuran puheenjohtaja Petra aloitti kokouksen hieman klo 17.00 jälkeen VAMOK:in saunatiloissa Palosaarella. Kokouksen järjestäytymisen ja laillisuuden toteamisen jälkeen voitiin todeta, että 19 äänivaltaista jäsentä oli paikalla.

Delfiinit rivissä
Delfiinit rivissä

Esityslistalla oli alkuun toimintakertomuksen läpikäyminen sekä tilinpäätöksen vahvistaminen. Delfin ry:n 55 toimintavuosi on ollut kaiken puolin onnistunut. Merisukellustoiminnan puolella on ollut hyvä vuosi ja halliharjoittelu on ollut erittäin aktiivista. Uppopallon lisäksi, Norppatoiminta on jatkunut menestykkäästi ja Norpissa harjoitteli viime vuonna 48 lasta. Koulutuspuolella on viime vuoden aikana järjestetty hienosti, niin laitekurssin alkeiskoulutusta, kun jatkokurssia. Junior Scuba – kurssilla aloitti syksyllä huikeat 15 nuorta, jotka vielä jatkavat kurssia tämän vuoden puolella ja suorittavat Avovesikokeet keväällä 2019. Viime vuonna seuralla oli jäseniä yhteensä noin parinsadan verran.

LINKKI: Urheilusukelluskerho Delfin ry:n Toimintakertomus 2018

Sukeltajaliiton kevätkokoukseen ei tällä kertaa lähetetä Delfineistä edustajaa, mutta Saaren perhe käyvät huhtikuun alussa ottamassa vastaa Vuoden Norppa – palkinnon, jonka Santeri Saari vastaanottaa kokouksen yhteydessä. Hienoa tunnustusta aktiiviselle Norpalle, joka on innoissaan mukana toiminnassa.

Uudet kompressorit ovat tulleet ja nyt kevätkokouksessa päätettiin vielä hankkia lisäksi yksi täyttöramppi ja polttomoottorikone, jotta kompressorit palvelevat meidän toimintaa mahdollisimman hyvin.

Talkoita tiedossa mukavissa maisemissa
Talkoita tiedossa mukavissa maisemissa
Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, käytiin pitkä keskustelu Rönnskärin laiturin remontoinnista ja päätimme kokouksessa, että tänä keväänä ja kesän aikana työt tehdään. Saimme alustavan suunnitelman ja aikataulun lyötyä lukkoon. LAITTAKAA KAIKKI KALENTERIIN YLÖS: Laituritalkoot viikonloppuna 24-26.5, Rönnskär. Tarkoituksena on tuona viikonloppuna valaa laiturille uusi arkku.

Kokous päättyi vähän klo 20.30 jälkeen ja sen jälkeen oli saunan ja seurustelun vuoro. Kiitokset kaikille kokoustajille – oli hienoa nähdä, että niin moni oli saapunut paikalle.

Teksti: Paula Mylläri
Kuva: Paula Mylläri & Petri Niemelä