Kukkuu, Mitä teet? osa 5

Seurojen toiminta on tauolla epidemian vuoksi keväällä 2020. Kun emme näe toisiamme sukellus-harrastuksen puitteissa toimituksemme ajatteli kysyä sieltä täältä seuran jäseniltä, mitä ovat puuhastelleet?

Saimme useita vastauksia ja julkaisemme ne osissa, ( Osa 5).

Sukeltaja Patrik S lähettää terveiset

Patrik on seuran yksi kouluttajista ja innokas veneilijä. Hän lähetti seuraavanlaisen tarinan tältä keväältä.

Sain veneen laitettua veteen torstai 9.4 mikä on mun elinaika ennätys. Kun venehuolto oli tehty, niin lähdin kaverin kans Ruotsin puolelle sukeltamaan, fjäderägg holmön viereen. Tuli lyhyt varoitusaika niin venevahtia ei löytynyt, sen takia otettiin erittäin pitkä naru mukaan ja sukellettiin vuorotelleen. Kyselin etukäteen rajavartioiden kanssa ja ei tullut  mitään karantenia, niin kauan kun pysyytään veneessä. Tämä oli viimeinen mahdollisuus kun hekilökuljetuskielto tuli voimiin seuraava yönä. Sukelluspaikassa hiekkapohja ja näkyvyys noin 7 metriä, 0.5’C astetta näytti mittari vedenlämpöä eli ei tullut hikiongelmia. Kamera valitettavasti meni rikki jo viime etelänmatkalla, sen takia ei kuvia tästä reissusta. Toivon koko seuralle erittäin hyvä kevään jatkoa!
Olen sen verran positiivinen että uskon ja toivon että sukelletaan yhdessä jo kesäkuussa! Tulevaisuus näyttää tie eteenpäin kyllä se tästä rakkaat ystävät!
terv. Patrik Storm.