Kukkuu, Mitä teet? osa 6

Seurojen toiminta on tauolla epidemian vuoksi keväällä 2020. Kun emme näe toisiamme sukellus-harrastuksen puitteissa toimituksemme ajatteli kysyä sieltä täältä seuran jäseniltä, mitä ovat puuhastelleet?

Saimme useita vastauksia ja julkaisemme ne osissa, ( Osa 6).

Norppaohjaaja Jonna kertoilee kuulumisia.

Tämänhetkinen pandemia tilanne on vaikuttanut pitkälti meidän kerhon toimintaan, niinkuin kaikki ehkä arvaakin. Norppatoiminta keskeytyi Maaliskuussa ja koko kevään treenit peruttiin. Tämä on ollut varsin ikävää, kun treenit jäi kesken ja paljon kivoja treenejä jäi pitämättä. Täytyy vain toivoa, että kesällä saadaan pitää lapsille norppaleiri, jota on siis jo lähdetty tohinalla suunnittelemaan. Vaikka treenejä ei olekaan, niin norppaohjaajat ovat pitäneet yhteyttä whatsapp:in kautta ja aikeissa olisi pitää vielä keväällä yhteinen etäpalaveri, jossa suunnitellaan kesän snorkkelisukellusta louhiksella ja norppaleiriä. 

Itse en ole vielä tänä vuonna käynyt sukeltamassa, mutta varmasti pian tulee tehtyä kevään ensimmäinen sukellus pienemmällä porukalla tietysti. Sitä alkaakin jo pikkuhiljaa kaipaamaan taas veden alle ja räpylöitä jalkoihin. Täytyy varmaan mennä lievittämään sukelluksen kaipuuta kylpyammeeseen, kylmään veteen ja räpylät jalassa ?

Pidetään kaikki peukut pystyssä, että päästään kesällä sukeltamaan isommissa porukoissa ja tekemään viikonloppureissuja! Pysykää terveinä ja pitäkää huoli myös muista!

Tervisin: Jonna