P2 Kaatialassa

Lauantaina suoritettiin jatkokurssin suunnitellut syväsukellukset, kaatialan louhoksella, kuortaneella. Sukelluksia tehtiin 2kpl. Päivän sukellukset sujuivat hienosti ja kokeneempien sukeltajien ohjauksessa kurssilaiset pääsivät hienosti tavoitteisiin. vaikka muutamalle paikka oli entuudestaan tuttu saivat he kumminkin jotain uuttakin omaan “kokemussalkkuunsa”, joko sukellustekniikasta tai varustesijoittelusta sukelluksella.

Lähdössä seikkailemaan
Lähdössä seikkailemaan

Odotimme kaikki, että perinteinen nähtävyys lentokoneen malli olisi ollut jo paikallaan, mutta se ilmeisesti on vielä huollossa, toistaiseksi paikalla oli vain jokin osa lentokoneesta.

Näkyvyyden ei oletettu olevan mikään huippu, koska viimeaikoina on satanut niin runsaasti. Näkyvyys ei kuitenkaan ollut huonoimmasta päästä, mitä kaatialassa ollut.

Uudet P2 ja vanhat :D
Uudet P2 ja vanhat 😀

Seuraavaksi kurssilaistenkanssa suunnataan altaaseen, harjoittelemaan peruutuspotkua ja käännöksiä, koska altaassa potkutekniikka on helpoiten omaksuttavissa. Tuon jälkeen tuohutaan sitten Kunin louhoksella kaksoiskurssin viimeiset sukellukset ja katsotaan miten allasharjoitus osui maaliin.

Paikalla Teemu, Vesku, Jussi, Teemu A, Taina ja Ella

Kuvat, Teemu Annala