Sukeltajan vakuutus ja kilpailulisenssi vuodelle 2018

sukeltaja.fi-sivusto tiedottaa

Sukeltajan vakuutus ja kilpailulisenssi vuodelle 2018
Ensi vuoden alusta OP Sporttiturva jää pois ja sen korvaa Sukeltajaliitto – DAN Europe vakuutus. Tuote on räätälöity Sukeltajaliiton jäsenille, eli se on hyvin samankaltainen kuin aiemmin tarjottu Sporttiturva.
Sukeltajaliitto – DAN Europe -vakuutuksen tuotteita ovat kilpailulisenssit aikuisille ja nuorille sekä sukeltajavakuutus. Lisäksi DAN tarjoaa omia etujaan jäsenistöllemme.
Huomioithan, että kun vakuutusehdot päivitetään, niin nykyiset sopimukset päätetään kuluvan vuoden loppuun.
Niistä ei siten muodostu automaattisesti laskuja ensi vuodelle.

Sukeltajavakuutus DAN Europen kautta
Pyydämme sinua kirjautumaan Sukeltajaliiton jäsensivuille ja hankkimaan uuden vakuutuksen tai lisenssin ensi vuodelle.
Vuoden alusta Sukeltajaliiton yhteistyökumppani kilpailulajiemme ja laitesukeltajiemme vakuuttamisessa on DAN Europe. Liitolle räätälöidyn DAN-vakuutuksen ottajasta tulee samalla DAN Europen jäsen, ja hän pääsee DANin jäsenetujen piiriin. Etuihin kuuluu yksilöllinen Sukeltajaliitto-DAN-jäsenkortti, jossa on yhteystiedot ja toimintaohjeet hätätilanteita varten. DANin asiantunteva 24/7 puhelinpalvelu palvelee vakuutuksenottajia. DAN tarjoaa myös tuotteita ja palveluja edulliseen hintaan Liiton DAN-vakuutuksen ottaneille. Vakuutuksen voi ostaa tästä.

VAKUUTUS
Sukeltajan vakuutusturva
Laitesukellus ei kuulu suomalaisilla vakuutusyhtiöillä välttämättä automaattisesti tavanomaisen tapaturmavakuutuksen piiriin. Selvitä omasta vakuutusyhtiöstäsi, korvaako tapaturmavakuutuksesi myös sukeltajantaudin painekammiohoidon. Varminta on, että vaadit siitä erillisen merkinnän vakuutussopimukseen.
Sukeltajaliiton jäsenillä on mahdollisuus ottaa Sukeltajaliitto – DAN Europe -sukeltajavakuutus edulliseen jäsenetuhintaan. Vakuutus korvaa mm. sukeltajantaudin painekammiohoidon. Vakuutuksen hinnat ja sisällön löydät tästä tuoteselosteesta.
Sukeltajaliitto – DAN Europe -sukeltajavakuutus sisältää myös kilpailulisenssin, joten se sopii hyvin kilpailijalle, joka harrastaa laitesukellusta.

Kilpailulisenssi ja kilpailijan vakuutusturva
Kilpailulisenssi on lupa, joka oikeuttaa kilpailemaan Sukeltajaliiton alaisissa lajeissa. Liiton kilpailuihin osallistuvalla on oltava kilpailulisenssi.
Pelkkä kilpailulisenssi ei korvaa sukeltajantaudin painekammiohoitoa, joten sitä voidaan suositella vain niille kilpailijoille, jotka eivät sukella laitteella.
Lue lisätietoa kilpailuihin osallistumisesta täältä