Hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta 2021

Hyvää Joulua ja Onnista uuttavuotta 2022

Urheilusukelluskerho Delfiinit toivottavat kaikille oikein rauhallista joulua ja sukellusrikasta uuttavuotta 2021. Kiitos kulueesta vuodesta!

Syyskokous Vaasan merimuseolla

Tänä vuonna sukellustoimintaa on ollut huomattavasti vähemmän, koska koronarajoitukset ovat rytmittäneet kerhon toimintaa. Koronavirustilanteen vuoksi keväästä syksyyn sukellustapahtumia on ollut rajoitetusti. Suositusten mukaisesti kerho laittoi joukkueurheilun tauolle hetkeksi keväällä ja syksyllä valitettavasti hieman pidemmäksi aikaa. Norppatoiminta, Junior Uppopallo ja aikuisten Uppopallo päästiin käynnistämään syksyllä vasta marraskuun lopulla. Toisaalta myös uimahallin ”vanhan altaan” remontitilanne myös osittain vaikutti asiaan.

Syyskokous merimuseolla
Syyskokous merimuseolla

Vallinneen koronavirustilanteen vuoksi kerhon syyskokouksen ajankohtaa siirrettiin kerran rajoitusten vuoksi, mutta 27.11 ne pystyttiin järjestämään rajoitus- ja suojaus toimenpiteitä noudattaen. 15 kerhon jäsentä oli saapunut perjantai-iltana paikalle Palosaaren Vaasan Merimuseolle kokoustamaan ja päättämään hieman erikoista sukellusvuotta. Kokouksessa käsiteltiin alkuun syyskokoukseen liittyviä sääntömääräisiä asioita, kuten jäsenmaksut, talousarvio 2021, johtokunnan jäsenten valinta jne. Muita asioita, joita käsiteltiin oli mm. vuoden 2021 hankinnat. Ensi vuoden aikana uusitaan vähän sukellusvarusteita ja pienveneen hankinta laitetaan alulle.

Pikkujoulupöytä
Pikkujoulupöytä

Kokouksen tauolla nautittiin glögiä, kahvia ja piparkakkuja. Kokouksen lopussa palkittiin Urheilusukelluskerho Delfin ry:n Vuoden sukeltaja 2020, Turo Ranta. Onnittelut Turo!

Turon haastattelu

Vuoden sukeltaja 2020, Turo!
Vuoden sukeltaja 2020, Turo!

Oli hienoa nähdä taas kerhon jäseniä…vaikkakin vain puolet kasvoista. Toivottavasti saamme pitää kevätkokousta ihan erilaisissa puitteissa ja voimme silloin saunoa ja istua iltaa hieman pidempäänkin.

Hyvää joulun odotusta, toivottavasti kaikki saavat pysyä terveinä!

Teksti & kuvat: Paula Mylläri