Norppa

Norpat uimahallissa kaudella 2015-2016
Norpat uimahallissa kaudella 2015-2016
Uusien Norppien ilmoittautuminen on 14.8.2017 kello 16.00 alkaen. Ilmoittautumiset laitetaan sähköpostiin delfin.norpat@gmail.com

Norppa -ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten olethan nopea! Jokaiselle halukkaalle laitetaan sähköpostia ryhmään pääsystä sekä infotilaisuuden päivämäärä.

Vaatimuksena Norppiin osallistumiselle on hyvä 50 metrin uimataito sekä 7-14 vuoden ikä, muut taidot opetetaan tunneilla. HUOM! Jos lapsella ei ole omia perusvälineitä, niin älkää hankkiko niitä ennen infotilaisuutta, jossa kerromme välineistä lisää.

Norppaohjaajat toivottavat kaikille hyvää kesää ja toivottavasti nähdään syksyllä treeneissä!

Norpparyhmässä harjoittelemme seuraavia taitoja: eri uimatekniikoita, perusvälineiden kanssa toimimista (mm. paineen tasaus, maskin tyhjäys, perusvälineiden pukeminen pinnalla ja pohjassa, potkutekniikat, taitto, ym. ym.), kaverin pelastamista vedestä, ensiapua, solmuja, sekä perusasioita merellä liikkumisesta ja paljon muuta. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa, tunnin kerrallaan.
Norppatoiminta ei ole kilpailulaji, vaan jokainen saa kehittyä ja oppia taitoja omaan tahtiin.

Sukeltajaliitto Ry Norppatoiminta-sivu
Delfin ry norpat on saanut OKM:n myöntämää seuratoiminnan kehittämistukea vuodelle 2015, saatu tuki käytetään ryhmäkoon kasvattamiseen ja uusien ohjaajien koulutukseen

Jenni on vuoden norppaohjaaja 2016 sekä Delfin ”Vuoden Norppaseura 2016”.

Norppaohjaajien yhteystiedot:

Jenni Paavola
Jenni Paavola
Norppa
jenni.heleena@gmail.com
040 743 4488

Samu Latvala
Samu Latvala
Norppa
040 756 2318