• Welcome to Urheilusukelluskerho Delfin ry.

10-11.6. P1 kurssilaisten avovesi

Aloittaja Harri, 23 huhtikuu 2023, 14:19:38

« edellinen - seuraava »

Harri


Lähtö: Lähtö tapahtuu klo 9:00 Merimuseon takaa laiturista. Merimuseo sijaitsee Palosaaren Sundissa (Salmikatu 27)

Paluu: sunnuntaina noin 18:00 takaisin samaan paikkaan. Autot on pysäköitävä jonnekin salmikadun varteen ( lastauksen ajan voi autoja pitää rannassa ), merimuseon pihaan ei saa pitkäaikaispysäköintiä tehdä.

Kohteet: Perinteinen P1 kurssilaisten avovesi. Viikonlopun aikana pyritään vähintään 3:een sukellukseen. Suuntana Rönnskär ( kerhon tukikohta ) ja kelistä riippuen sukelluskohteet saattavat vaihdella.

Ruoka: ottakaa omien makujen ja tarpeiden mukaan kaupan valmiita mikroruokia tai itsetehtyjä valmiiksi tiiviisti pakattuja tai sellaisia jotka eivät välttämättä tarvi edes kylmää. Koittakaa vain minimoida jääkaappin tilatarve kun on tulossa monta sukeltajaa matkaan. Kannattaa katsoa jos on sähkökäyttöistä kylmälaukkua tms mahdollisuus käyttää. 12V pistokkeita ei laivalla tainnut olla, joten 24VDC/220VAC käyttöiset. Stea:lta löytyy kaikki ruokailuvälineet ja täysi keittiövarustus;  makeaa vettä, juomavettä/vissyä yms kannattaa ottaa mukaan itselle muutamia pulloja. Aamupuuro ja aamukahvi tulee seuran puolesta. Muut extra eväät kukin tuo makunsa mukaan.

Muuta: Ottakaa makuupussien lisäksi patjat mukaan (semmoiset mistä ei joka käännöksellä lähde ääniä  :o  ) Stealla on etuhytissä 4-5 paikkaa ja messissä 2. Samoin mustekaloja tai pikku taakkahihnoja pullojen ja tavaroiden kiinnitykseen kannella. Yhteensä Stealla nukkuu noin 10 henkilöä ja loput telttailemaan ja/tai Rönnskäretissä seuran majapaikassa..
Omat pelastusliivit matkaan!!

Ilmoitus: Kurssilaiset Teemulle, muut tänne, Delfiinien whatsapp-ryhmään, tai suoraan 040 7065835 (Teemu)-Harri-